čtvrtek 13. března 2014

Sebemilenec

Autor: Simona Monyová
Nakladatelství: Belami
Počet stran: 144

Recenze: 
Kniha je velmi tenká, takže se četla hodně rychle. Je velmi čtivá a hodně jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Hlavní hrdinka Libuška dostane ke svým narozeninám neobyčejný dárek, kromě pohřebního věnce, který má být srandovní, ale na mně to působilo dost depresivně, dostala i šest obálek. Nejdřív si myslí, že je to blbost a hodně dlouho tomu nevěnuje pozornost, ale při jednom hlídání svého vnuka jí napadne, že by to nemuselo být tak hrozné a společně jednu obálku vyberou. A ta se jí stane osudnou.. Seznámí se nejprve s milým a hodným Otamarem Veselým, ale Otamar nemá práci. Když si nějakou najde, nelíbí se mu a ihned odejde. Veškeré peníze, co si vydělá propije a ještě žebrá o peníze u Libušky. 
Libuška pracuje ve svým krásným psím hotýlku, stará se o pejsky a než potkala Otamara nic jí nechybělo. Teď jí chybí peníze, jak na opravu hotelu, tak pro svou dceru, nebo jen tak pro sebe. Později Otamar Libušku bije a ona se ho nemůže zbavit.. 
Rozhodně bych tuto knihu doporučila všem dívkám nebo ženám, aby si jí přečetly. Měly by vědět, co je v životě může potkat. 
Kniha se mi líbila a možná bych se k ní někdy mohla vrátit. 


Žádné komentáře:

Okomentovat